Bundel is te koop

bezemwagen

De bundel 'Gedichten uit de bezemwagen' is te koop via de site van Haaglanden Voetbal.

Wilt u een gesigneerd exemplaar ontvangen, neem dan contact met mij op ( dldeligt@ziggo.nl ). De kosten voor de bundel bedragen 16,95 euro, de verzendkosten bedragen 2 euro. De envelop zal worden gefrankeerd met unieke postzegels.

Voordragen uit bundel

Tijdens de presentatie van de bundel 'Gedichten uit de bezemwagen' droeg ik het wielergedicht 'De knecht' voor' U kunt het filmpje hier zien.

Bundelpresentatie op Omroep West

bundel

Omroep West besteedt aandacht aan de presentatie van de bundel 'Gedichten uit de bezemwagen' Zie ook het filmpje. Klik hier.

Uitkijken naar presentatie bundel

bundel 

Zie het artikel op de website Haaglanden Voetbal.nl

Gedichten op de radio

Op dinsdag 24 februari tussen 21.00 uur en 22.00 uur besteedt Den Haag FM in het programma Het Woordenrijk aandacht aan het verschijnen van de bundel 'Gedichten uit de bezemwagen'. Voor de uitzending heb ik een aantal gedichten ingesproken. U kunt het programma hier beluisteren.

Presentatie dichtbundel

bezemwagen

Gisteren de proefdruk van de bundel 'Gedichten uit de bezemwagen' ontvangen. Ben er trots op. Vrijdag 27 februari om 19.30 uur is de presentatie in de prachtige huiskamer van de HSV DUNO (Mgr. Nolenslaan 9, Den Haag). Iedereen is welkom. Aanmelden hoeft niet, er is ruimte genoeg.

bez 

Vormgeving bijna gereed

vormgeving 

De vormgeving van mijn nieuwe bundel 'Gedichten uit de bezemwagen' is bijna gereed. Lees het artikel op Haaglanden Voetbal.

Bestel 'Voldaan'

Bestel Voldaan

Bestel nu mijn laatste dichtbundel 'Voldaan'. Dat kan bij de uitgever, bij Bol.com of bij bijna iedere boekhandel in Nederland. Wilt u een gesigneerd exemplaar, neem dan even contact met mij op (dldeligt@ziggo.nl). De bundel kost 14,95 euro, indien de bundel wordt besteld via de uitgever of bij mij, dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.